Trine Dyrholm bliver yngste Melodi Grand Prix-deltager

1980'erne 1987 Det, vi talte om Kendte Musik
Forfattet af Luise Marie Bekker / Foto: AOP

– Jeg ved ikke, hvad jeg bliver til, men jeg ønsker mig et liv med oplevelser. Jeg vil da gerne være sanger – måske journalist – eller allerhelst instruktør. Jeg kan nemlig godt lide at bestemme, fortæller den 14-årige Trine Dyrholm til BILLED-BLADET, inden hun den 28. februar 1987 skal deltage i det danske Melodi Grand Prix som den yngste deltager nogensinde.

Sammen med sine forældre har hun besluttet sig for, at der ikke er noget at være nervøs for ved at blive kendt – det kan kun være god træning for den sangglade pige at optræde på nationalt TV.

Og det bliver god træning!

Siden har vi jo set Trine Dyrholm på TV mange gange – blandt andet i DR-succesen ”Arvingerne”.

Hun vinder dog ikke grandprixet med sin sang ”Danse i måneskin” i 1987. Vinderen bliver Anne Cathrine Herdorf med ”En lille melodi”, men Trine modtager fanbreve i stakkevis fra danskere, der har set hende på TV og er vilde med hendes sang.

 

Har du en kommentar?