Firlingerne i sneen

1970'erne 1971 Det, vi talte om Gensyn med forsiden Kendte
Forfattet af Marie Krakau / Foto: BILLED-BLADET

Firlingerne Carsten, Allan, Dan og Brian bliver født i 1967, og lige fra fødslen er de en Danmarks-sensation. Drengenes opvækst kan man følge helt eksklusivt i BILLED-BLADET, og i 1971 er der hele 5-siders reportage om firlingernes ferie til et snedækket Norge – nærmere bestemt Geilo.

Drengene er sammen med deres forældre Gisser og Leif samt deres storesøster Berit blevet inviteret til Norge af DFDS og Norges Statsbaner, der sørger for fantastiske oplevelser for både forældre og børn under den otte-dage lange ferie i fjeldene. Med DFDS’ skib “Kong Olav” rejser familien fra Danmark på 1. klasse, hvor tre flotte kahytter venter.

HUSKER DU? Firlingerne fra Breth

I Norge bor familien på syv på det traditionsrige “Holms Hotel”. Oplevelserne står i kø i skønne Geilo, hvor der både er fristelser ude og inde. Under de mange dage opleveler drengene bl.a. at fodre en ren og køre i kane, ligesom de også er på skiskole og nyder varmen i swimmingpoolen indendørs.

Da rejsen er forbi spørger BILLED-BLADETs reporter drengene om, hvad der havde været det bedste ved turen. Dan konkluderer, at det var “alt sammen”.

Har du en kommentar?