Kronprins Frederik mindes mormors Gråsten

Danmark
Forfattet af Marianne Singer og Ulrik Ulriksen. Redigeret af Marie Krakau / Foto: Ritzau Scanpix

I anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag kan du i BILLED-BLADET læse et 36-siders stort fødselsdagsinterview med kronprinsen. Her fortæller han bl.a. om familien, fremtiden, kærligheden, Royal Run, børnene og den runde fødselsdag.

I interviewet tænker kronprinsen bl.a. tilbage på de mange somre på Gråsten Slot, der havde stor betydning for hans mormor og morfar, dronning Ingrid og kong Frederik.

“Gråsten Slot er sjovt for mig, og i virkeligheden også for min mor. For hun har trådt sine barnesko der, senere oplevede hun mig dér som lille og ung sammen med mine fætre og kusiner, og nu er det lige pludselig kronprinsessen og mig, der åbner slottet om sommeren. Det er en kæmpe oplevelse. Der er selvfølgelig takket være min mormor og morfar, som dengang gerne ville tilbringe en god del af den lyse tid i Sønderjylland” fortæller kronprins Frederik.

Læs hele det eksklusive interview i BILLED-BLADET nr. 20, der er på gaden fra torsdag d. 17. maj. Køber du BILLED-BLADET får du et historisk gemmehæfte med helt gratis.

Klik på billedet og læs mere

Har du en kommentar?