Kronprins Frederik tænker tilbage: Far gav mig glæden ved at sejle

Danmark Kongelige
Forfattet af Marianne Singer og Ulrik Ulriksen. Redigeret af Marie Krakau / Foto: Elfelt / All Over Press

Kronprins Frederik fylder 50 år lørdag d. 26. maj, og i den forbindelse har han givet et stort, eksklusivt fødselsdagsinterview til BILLED-BLADET. Her fortæller kronprinsen bl.a. om kærligheden, børnene, støtten til dronningen, sporten, Mary, fremtiden og Royal Run.

Kronprins Frederik tænker også tilbage på sin far, prins Henrik, som han kan takke for, at have givet ham glæden ved at sejle. Som barn var det især de mange sommetogter med Dannebrog i både danske, grønlandske og færøske farvande, men også længere væk, som gav kronprins Frederik glæde ved havet.

” Det er bestemt også min fars fortjeneste, for han elskede om nogen Dannebrog. Han elskede at være ombord. Det var nogle gange to, tre og fire dages forlægninger. Den glæde og ro, der er på havet, er helt speciel. At rejse på den måde husker jeg tilbage på med en helt særlig glæde, og de mange oplevelser på Dannebrog i min barndom og ungdom har gjort mig tryg ved havet.” fortæller kronprinsen i det store interview.

Læs hele det eksklusive interview i BILLED-BLADET nr. 20, der er på gaden torsdag. Køber du BILLED-BLADET får du et historisk gemmehæfte med helt gratis.

Klik på billedet og læs mere

Har du en kommentar?