Om BILLED-BLADET Nostalgi

Ikke kategoriseret
Forfattet af Preben Petersen / Foto: AOP

BILLED-BLADET Nostalgi er et fællesskab for alle os, der elsker de gode, gamle dage.

0877_001BILLED-BLADET udkom første gang i 1938, og i de første mange år skrev BILLED-BLADET mange historier om Danmark. Der var reportager om brobyggerier og andre ting, der handlede om Danmark – og ikke kun om kendte og kongelige. BILLED-BLADET er derfor en levende brik i den nyere  Danmarkshistorie, og den historie vil vi gerne hylde og holde i live.

Artiklerne er lavet af BILLED-BLADETs journalister, men det er meningen, at læserne giver deres besyv med, hvis der er noget, der vækker følelser. Som alle vegne i BILLED-BLADETs univers ønsker vi en god, respektfuld og varm tone i dialogen på BILLED-BLADET Nostalgi.

BILLED-BLADET gør en stor indsats for at respektere alle love og aftaler – naturligvis også ophavsretslove. Der kan forekomme billeder på BILLED-BLADET Nostalgi, som har været meget svære eller umulige at spore ophavsretten på. Det er dog altid billeder, som tidligere har været bragt i og betalt af BILLED-BLADET. Hvis du opdager et billede, som du mener at have ophavsretten til, så henvend dig straks via kontaktformularen nederst på hjemmesiden, så vi kan hjælpe hinanden med spørgsmål.

Ansvarshavende redaktør er Annemette Krakau. Adressen er Havneholmen 33, 1561 København V.

Rigtig god fornøjelse med BILLED-BLADET Nostalgi!

Har du en kommentar?