Sådan fejrede prinsesse Benedikte sin konfirmation

1950'erne 1959 Danmark Kongelige
Forfattet af Marie Krakau / Foto: Elfelt / All Over Press

Prinsesse Benedikte er knap 15 år, da hun i 1959 bliver konfirmeret i Fredensborg Slotskirke. Konfirmationen foregår privat, og kun den nærmeste familie og de nære venner er inviteret. Fire år tidligere blev prinsessens storesøster, prinsesse Margrethe, også konfirmeret fra den nordsjællandske kirke.

Benedikte er ifølge BILLED-BLADET fra 1959 en tydelig stolt konfirmand, der i kirken lader de store smil vige for alvoren. Det bemærkes også, at konfirmationen for prinsessen betyder mere end for de fleste af hendes jævnaldrende.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Anne-Maries fantastiske konfirmationsgave fra mor og far

I dagene efter konfirmationen har Benedikte rig lejlighed for at fejre konfirmationen. Sammen med sine forældre, kong Frederik og dronning Ingrid, er hun i Rom, en by der står kongeparret særdeles nær. Hverken prinsesse Margrethe eller prinsesse Anne-Marie er med, så den nyslåede konfirmand kan nyde kvalitetstid alene med mor og far.

Billedet her under er et af de officielle konfirmationsbilleder af prinsesse Benedikte omgivet af kong Frederik, dronning Ingrid, prinsesse Margrethe og prinsesse Anne-Marie.

Har du en kommentar?