Malene Schwartz bliver mor med få ugers varsel

1970'erne 1973 Film Kendte Teater TV
Forfattet af Luise Marie Bekker / Foto: AOP

Malene Schwartz og Christian Lillelund havde været gift i 11 år og havde begge succes med arbejdet. Men der manglede én ting: et barn, der kunne gøre deres lille familie til en treenighed.

Parret måtte igennem mange, langvarige og tunge overvejelser, før de traf den endelige beslutning om at adoptere et barn. Og ind i billedet kommer Christina, opkaldt efter sin far.

Malene Schwartz og Christian Lillelund har kun nogle få uger til at forberede sig på at blive forældre. Det er faktisk lidt af en overraskelse, at det går så stærkt, og Christina er blot otte dage, da hun flytter ind hos sin mor og far i 1972.

– Lige fra den første dag var jeg helt syg af glæde over det lille væsen, som pludselig var dumpet ned i min tilværelse. Jeg sad i timevis og kiggede ned på hende i vuggen, og jeg synes, at vi der fik skabt en kontakt for livet. Flere gange måtte jeg gribe mig selv i at ønske, at jeg ikke skulle på teatret, og at jeg bare kunne blive hjemme hos hende altid, betror Malene Schwartz BILLED-BLADET, der desuden også bringer de første officielle billeder af den lille pige, da hun er ni måneder gammel.

 

Den pludselige forandring gør, at de travle forældre må hyre en barnepige. Og selv om Malene Schwartz gerne vil bruge så meget tid som muligt sammen med sin lille datter, kunne hun ikke drømme om at opgive teatret.

Har du en kommentar?